TAR DU BILEN I JOBBET ELLER RESER BARA INOM NORDEN – TITTA HIT!


Är du en av alla som reser med bil i jobbet eller bara reser inom Norden?
Titta hit.
Många som reser i jobbet har alldeles för dåligt försäkringsskydd mot olyckor och skador.

En tjänsteresa behöver inte betyda möten i Paris, Amsterdam eller New York. Väldigt många tjänsteresor sker faktiskt bara i Sverige eller inom Norden. Oavsett om du reser med flyg, tåg eller bil, är risken stor att du råkar ut för olyckor, förseningar eller andra missöden. I Sverige sker hela 78 procent av alla tjänsteresor med bil och små till medelstora företag står för de flesta av dessa, uppger konsultföretaget RESURS för resor och turism i Norden.

Många företagare betraktar sig dessutom inte som tjänsteresenärer just eftersom de främst reser med bil i närområdet eller inom Norden. De tror också att de omfattas av hemförsäkringen eller sin företagsförsäkring när de reser i jobbet. En hemförsäkring gäller oftast inte alls för resor i jobbet och en företagsförsäkring är främst utformad för att försäkra själva företaget, inte tjänsteresorna.

Enligt en undersökning gjord av försäkringbolaget Europeiska ERV tror hela 89 procent av de tillfrågade att deras företagsförsäkring skyddar dem även på tjänsteresan om de skulle råka ut för något. Oavsett reslängd, avstånd eller sätt att resa är det viktigt att ha en tjänstereseförsäkring som är anpassad för just dina behov och resemönster. Då vet du att du får rätt hjälp och ersättning om något händer under tjänsteresan till exempel vid en olycka, stöld eller försening. Det sistnämnda är vanligt då många resenärer drabbas av fel på sin bil, till exempel i form av en motorskada. Har du en tjänstereseförsäkring hos Europeiska ERV finns en vägassistans som hjälper dig dygnet runt, året om. Vägassistansen lagar bilen direkt på plats eller bärgar den till närmaste verkstad.

DÄRFÖR BEHÖVER DU TJÄNSTERESEFÖRSÄKRING NORDEN

  • Utan den är du helt oskyddad om något händer på din tjänsteresa. Gäller för dig som bara reser i närområdet eller inom Norden.
  • Extra skydd för dig som reser med bil. Vägassistansen hos Europeiska ERV har öppet dygnet runt, året om.
  • Ersätter dig vid stölder och försenat eller förlorat bagage och hjälper dig att komma ikapp vid förseningar.

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer här

Om Europeiska ERV

  • 95 års erfarenhet av tryggt och säkert resande, i Sverige och utomlands.
  • En av de största aktörerna i Sverige på privat- och tjänstereseförsäkringar.
  • Erbjuder anpassade försäkringslösningar till både stora och små kunder.
  • Egna servicekontor runt om i världen.
  • Egen larmcentral öppet dygnet runt, året om.
  • Egen informationsportal, VIP Online, med information om världens alla länder, exempelvis landsfakta, traditioner, kultur och eventuella risker.
  • Egen resesäkerhetsapp, ERV travel & care, med information och uppdateringar i realtid baserad på var man befinner sig.

 

Läs mer här

Dela på FacebookDela på LinkedInKontakta oss

Ring oss på: 0770-457 970 eller skicka ett mejl till: corporate@erv.se